Kallion legendaariset seksikaupat

Kallio on tullut tunnetuksi melkoisena synnin pesänä gentrifikaatiosta huolimatta. Maine on osin ansaittu. Tälle sivulle kootaan tietoa kalliossa sijaitsevista erotiikkaliikkeistä keskitetysti, mikäli haluat polttareita tai muuta kivaa varten käydä tekemässä seksikaupoissa kierroksen. Myös muista kaupoista on tulossa tietoa. Jos maltat hetken odottaa.

Kalliossa toimivat seksikaupat

Aikuisten lelukauppa, Viides linja 7

Tämä seksikauppa on joskus ollut televisiossa asti. Aikuisten lelukaupan valikoimaan kuuluvat perinteiset seksilelut, mutta myös fanituotteet, paidat ja sen sellaiset. Yelpissä paikkaa kuvaillaan seuraavasti.

Helsingistä jos etsii erotiikkaliikettä niin Kallio on mitä oivallisin paikka aloittaa etsinnät. Aikuisten lelukauppa on oikein mukava ja monipuolinen liike. Itse liiketila on kuitenkin pieni, joten penkomaan ei pahemmin täällä pääse. Pieneen tilaan on kuitenkin saatu monipuolinen valikoima sitä sun tätä erotiikannälkäiselle asiakkaalle. Tilan pienuus voi toki joitakin häiritä, sillä kauhean pitkälle ei tiskiltä pääse, jos haluaisi rauhassa yksikseen kaupassa hengailla.

Yelpin arvostelun pääsee lukemaan tästä linkistä.

Sex Shop Finland, Pengerkatu

Sörnäisten metroaseman kohdalla, tien toisella puolella Pengerkadulla on miellyttävän pieni mutta valikoimaltaan suuri seksikauppa – jonka nimi on osuvasti SexShop.fi. Kyseiseen erotiikkaliikkeeseen ei tarvitse välttämättä mennä edes paikan päälle käymään, sillä Sex Shop on ainoa erotiikkaliike Kalliossa, jonka verkkokauppa on varteenotettava. Kannattaa siis käydä katsomassa netissä, löytyisikö kiinnostavaa katsottavaa. Verkosta voi valikoida etukäteen haluamansa tuotteet ja käydä katsomassa, sovittamassa tai noutamassa Pengerkadun liikkeestä. Paljasjalkaiset Harjun asukkaat osaavat kertoa, että liike on ollut samassa paikassa vähintään 70-luvun alkupuolelta lähtien.

Arvosteluita paikka on saanut Googlen palvelussa mm. seuraavasti. Jokin matkailijakin on Kallioon eksynyt, sillä arvosteluita on muun muassa ranskaksi.

Osaava + mukava asiakaspalvelu! 🙂 Suosittelen.

Kartta joka ohjaa perille Pengerkadulle oikeaan paikkaan löytyy alapuolelta.

SusannaQ, Kustaankatu

SusannaQ on paikallisille tunnetumpi esiintyjistään kuin seksikaupan puolesta. Striptease-esiintyjiä on jatkuvasti uusia, tuoreita kasvoja ja ovesta kulkee sisään koko ajan tanssitaiteen ystäviä. No, jos ei nyt koko ajan, niin kuhinaa riittää jossain määrin. Käytännössä tämä puoti on Vaasankadun kohdalla, vaikka Kustaankatu on osoite.

Yritykseltä löytyy kotisivut, jossa tuotteet ja palvelut esitellään, osoitteesta susannaq.fi. Mene sinne, mikäli haluat seksikauppaan Kalliossa.

Positiivista sanottavaa löydämme ainakin sen, että esiintyjät ovat kerrottu kotisivuilla hyvin eikä tarvitse mennä paikan päälle kolkuttelemaan saadakseen tietää päivän tanssijat.

Jo lopettaneet erotiikkaliikkeet

Seksipiste, Harjutori

Jossain vuoden 2015 puolella lopettanut Seksipiste sijaitsi erinomaisella paikalla Piritorin eli todellisemman nimen mukaan Harjutorin laidalla, aivan Sörnäisten metroaseman vieressä. Kuten allaolevasta twiitistä näkyy, loppuunmyynti oli käynnissä jo tovin aikaa sitten.

Jäävätkö kalliolaiset seksin ystävät kaipaamaan tätä erotiikkaliikettä? Siihen emme osaa vastata. Maailma muuttuu ja kauppoja loppuu, uusia tulee tilalle, mutta ilmeisesti nettiin koska uusia kivijalkakauppoja ei Kallioon ole avautunut viime aikoina.

Tämän seksikaupan osoite oli Vaasanpolku 3 ja tilalla on nykyisin konttoritarvikkeita myyvä liike, jossa voi lisäksi tulostaa ja tilata painotuotteita.

Sex City Shop, Viides linja

Ikävä kyllä meillä ei ole tietoa, koska tämä kauppa on lopettanut. Mutta viidennellä linjalla sijaitsi aikaisemmin Sex City Shop -niminen seksikauppa. Kaupasta löytyy keskustelua SexWork-foorumilta, johon johtolangat osaltamme päättyvät.